Mikrodermabrázió

Mikródermabrázió a ragyogó bőrért

Ha úgy érzed, hogy az a nő, aki visszanéz rád a tükörből egy üde, bársonyosabb, egységes, porcelán bőrt érdemel, akkor a mikrodermabráziót neked találták ki.

Mikrodermabrázió során apró gyémántszemecskék segítségével csiszoljuk le a bőrödet, és eltávolítjuk a szennyeződéseket, valamint a régi elszarusodott bőrréteget.
Ennek köszönhetően egy üde, friss, fiatalos, és egységes bőrt fogsz majd a tükörben látni.

Milyen hatásai vannak a kezelésnek?

Gyakran ismételt kérdések

 • Ha mélyebb ráncokkal rendelkezel
 • Ha nem túl érzékeny a bőröd
 • Ha túl tágak a pórusaid
 • Ha pigmenthibák vannak a bőrödön
 • Ha öregedési foltjaid vannak
 • Ha vannak műtéti, vagy himlőből visszamaradt hegeid
 • Ha nem elég feszes a bőröd

Akár mikrodermabrázióról, akár hidrodermabrázióról beszélünk, a kezelés célja, hogy a régi elszarusodott bőrréteget lecsiszoljuk a bőr felszínéről. Ez azért fontos, mert a régi elszarusodó bőrfelület, elzárja a bőrt a tápanyagoktól és az oxigéntől. Ennek hatására a sejtmegújulás, és a bőrképződés lassul, és egy fáradtabb, öregesebb bőr jön létre. Ha ezt az elszarusodott réteget lecsiszoljuk, a bőr szinte fellélegzik, és felgyorsul az új, friss bőr képződése. További előnye, hogy a bőr átjárhatóvá válik, tehát a különböző bőrtápláló hatóanyagok mélyebbre tudnak hatolni, és jobban kifejtik a hatásukat.
Mikrodermabrázió során a kezelőfejen lévő gyémántszemcsék segítségével lecsiszoljuk a felső elszarusodott bőrréteget.

A kezelés teljesen fájdalommentes, de nagyon érzékeny bőrök esetén nem javasolt. Mivel ez egy mély és intenzív csiszolás, a kezelések között szünetet kell tartani. Továbbá a nyári évszakot érdemes kihagyni, mert a bőr fényérzékennyé válhat. Arcon, nyakon, dekoltázson és háton is alkalmazható.

 1. A kezelés megkezdése előtt megbizonyosodom arról, hogy neked való-e ez a kezelés. Jóval erőteljesebb ugyanis a hatása, mint egy hidroabráziónak
 2. Megtisztítom a bőrödet a napi szennyeződésektől, és smink maradványoktól (tejjel, vagy tonikkal)
 3. Mikrodermabrázióval eltávolítom az elhalt hámsejteket
 4. Ultrahang segítségével extra hatóanyagokat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe
 5. Bekenem a bőrödet a bőrtípusodnak megfelelő krémmel
 6. Fényvédelem

Már 1 kezelés után is látványos hatást tapasztalhatsz, hiszen finomodni fognak a ráncaid. Természetesen minél többször tesszük ki ennek a kezelésnek a bőrt, a hatása annál intenzívebbé válik. A mikrodermabrázió megismétlése hetente javasolt, az első 5 hétben. Utána elegendő, ha havonta csak egyszer kezeltetjük meg a bőrünket.

Ha egy erősebb ránctalanító hatást szeretnél elérni, akkor válaszd a mikrodermabráziót. Ez a bőrcsiszolási eljárás ugyanis erősebb, mint a hidroabrázió. Mikrodermabrázió mellé mindig adok ultrahangos kezelést is, ilyenkor ugyanis a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is képesek eljutni. A mélyebb rétegű bőrtáplálásnak köszönhetően a bőr még feszesebbé és üdébbé válik.

Mikrodermabrázió

A kezelés ideje: 50 perc

A kezelés értéke: 5 000 Ft