Luxus Maszkos Élmény Rituálé

Pihentető kezelés a stresszes hétköznapokban

Ha a tükörbe belenézve úgy érzed, illene végre magadra is egy kis időt szánnod, akkor szeretettel várlak a luxus maszkos kezeléseimre.

Az elmúlt éveimben több vendégem is kérdezte már, hogy miért dolgoztam ki egy egész rituálét? Hiszen a legtöbb helyen a maszkot simán csak felhelyezik. Tény és való, hogy a maszk egy rendkívül hatékony kozmetikai eszköz. De csak akkor, ha megfelelően használják. Ha a bőrt a maszk előtt peelinggel utána pedig ultrahanggal megkezeljük, akkor többszörösére növelhetjük a maszkban lévő hatóanyagok hatékonyságát.

Milyen hatásai vannak a Luxus Maszkos Élmény Rituálénak?

A rituáléhoz válaszd ki a neked tetsző maszkot:

(Természetesen, ha nem tudod pontosan, hogy melyiket is szeretnéd, akkor majd a kezelés alkalmával részletesen átbeszéljük őket, és kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbbet).

Hialuronsavas luxusmaszk (Száraz, ráncos fáradt bőr esetén)

Ránctalanító és hidratáló hatása, a benne lévő hialuronsavnak köszönhető. Elég csak annyit mondanom, hogy a saját súlyának ezerszeresét is képes vízben megkötni. Ha ez a hatóanyag bejut a bőrödbe, akkor szó szerint „magával rántja” a nedvességet is. Ennek hatására a bőröd felfrissül, feltöltődik, az apró ráncaid pedig feltöltődnek. Természetesen a maszkban találhatóak még vitaminok és komló is, amelyek nyugtatják és védik bőrt, a káros környezeti hatásokkal szemben. Ilyenkor ajánlott: Ráncos, száraz, és fáradt bőr esetén

Ultimate wrinkle fighting eye mask (Táskás, karikás, ráncos szem esetén)

Ez a maszk egy igazi ráncgyilkos szemmaszk. Elképesztő mennyiségű peptidet, és C vitamint tartalmaz. Megszabadít a szarkalábaktól, hidratálja a szemkörnyékedet, ráadásul még a szem körüli táskáktól és sötét karikáktól is megszabadít. Ilyenkor ajánlott: Táskás, karikás, ráncos szem esetén

 (Erőteljesebb ráncok kezelésére esetén)

Ahogy azt fentebb is olvashattad mindegyik maszknak megvan a maga egyedi hatása. Ennek a maszknak az a különlegessége, hogy tengeri algából kivont alginátot is tartalmaz. Az alginát első lépésként kitágítja a pórusokat. Második lépésként, amikor a maszk megszilárdul egy gumiszerű réteget képez a bőrön. Ez a gumi pedig a kitágult pórusokon keresztülszó szerint belepumpálja a hatóanyagokat a bőrödbe. Bármilyen hatóanyagokkal is kezeljük a bőrödet (gyulladáscsökkentő, ránctalanító, vagy hidratáló) sokkal erősebb hatást fogsz majd tapasztalni. Nem véletlen, hogy ez a speciális maszk a személyes kedvencem.

  1. Miután kényelmesen elhelyezkedsz egy frissítő tejjel vagy tonikkal letisztítom az arcbőrödet, hogy eltávolítsuk róla a napi szennyeződéseket, és a sminkmaradványokat.
  2. Ezek után a bőröd állapotának megfelelő peelinggel eltávolítom az elhalt hámsejteket.
  3. Bőséges mennyiségben felviszem a kiválasztott hatóanyagú maszkot, amitől a bőröd felfrissül, és élettel telítődik.
  4. Miután a maszk kifejtette a hatását, leszedem, és annak érdekében, hogy maximálisan feltöltsük a sejtjeidet, még egy intenzív UH kezelésnek is alávetjük.
  5. Ennek végeztével pedig, egy olyan kellemes és felüdítő arcmasszázsban részesítelek, ami a maradék gondokat és feszültséget is elűzi a testedből.
  6. Utolsó lépésként egy könnyed, hidratáló frissítő krémmel zárom a kezelésedet.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van már egy kis pihenőidőre, ahol megszabadulnál a feszültségtől, ráadásul még szebbé is varázsolnánk a bőrödet, akkor gyere el hozzám egy luxus maszkos kezelésre.

Válaszd a Neked tetsző Luxus Maszkos Élmény Rituálét!

A kezelés ideje: 1,5 óra

A kezelés értéke: 12 000 Ft (bármelyik maszkos kezelés)