ALKALMI SMINK

Smink a meghatározó pillanatokra

Egy meghitt pillanatokat ábrázoló, igényesen elkészített fotósorozat olyan emléket jelenthet számotokra, amelyet bármikor szívesen elővesztek, és mosolyogva lapozgatjátok majd végig. 

Legyen szó akár:

A fotó egy örök emlék marad, ami képes visszahozni a boldog, örömteli pillanatokat. Éppen emiatt fontos, hogy olyan sminkest válassz, aki odafigyel rád és gyönyörűvé varázsol.

Kiknek ajánlom az alkalmi smink szolgáltatást?

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének a fotókon igazán vonzóan kinézni, hogy mikor visszanézitek a képeket, kellemes érzés járjon át benneteket. Ez egyike azon kulcsfontosságú pillanatoknak, amikor az életed különleges eseményeit, a családi összetartozást és szeretetet örökíted meg, akár saját magadnak, akár ajándékba készíttetted.Éppen emiatt rendkívül fontos, hogy a fényképezés közben ön-azonosan, boldogan és felszabadultan tudj viselkedni, és ne feszengj olyan dolgok miatt, mint például, hogy:

Az ilyen és ehhez hasonló gondolatok nem hagynak túl kellemes emléket maguk után. Arról már nem is beszélve, hogy a képeket azért készítitek, hogy később majd fel tudjátok idézni ezeket a boldog pillanatokat.  

Miért jó Neked, hogy az én munkámat / sminkemet fogod magadon viselni?

Azért, hogy ezek a gondolataid még a legrosszabb rémálmaidban se történhessenek meg Veled, fontos, hogy olyan sminkest válassz erre az alkalomra, aki nem csak egy sminket ad Neked, hanem egy a személyiségeddel harmonizáló sminket varázsol az arcodra.

Én ilyen vagyok!

Számomra az a legfontosabb, hogy elégedett legyél azzal a sminkkel, amit kapsz, és a tükörbe belenézve azt érezhesd, hogy „Igen…ez a smink valóban én vagyok”. Biztos lehetsz abban, hogy nem csak egy „valamilyen” sminket készítek el Neked, hanem a Te kéréseidet szem előtt tartva, azt a sminket fogom elkészíteni, amelyet valójában szerettél volna, mindezt tartós, és profi módon. Akár a fotózás előtt, akár utána nézel majd bele a tükörbe, ugyanazt a sminket fogod magadon látni. Nem lesz elkenődve, elmaszatolódva, és megfolyva. Erre a több, mint 13 éves tapasztalatom, a maximalizmusom, és a minőségi termékeim a garancia. Nem véletlen, hogy ezekkel a termékekkel dolgozom ( pl.: Mac, Smashbox, Inglot, NYX,  Ben Eye ).

Válaszd a Neked tetsző Alkalmi Smink csomagot!

Kismama, Baba-mama fotózás, Karácsonyi fotózás, Jegyesfotózás, Portré, Ballagás, Szalagavató Sminkek

Értéke: 6 170 Ft

Helyszíni kiszállással Budapesten:

  • 1 fő esetén: 9 170 Ft
  • 2 fő esetén: 8 670 Ft/ fő
  • 3 fő esetén: 7 170 Ft/ fő
  • 4 fő esetén: 6 170 Ft / fő
  • Tincses pilla ragasztása: +1000 Ft
  • Soros pilla ragasztása: +2 000 – 3 000 Ft